Pop-up Breicafé bij Miller&Monroe in Middelharnis

Middelharnis – Breien/haken kun je overal! Zelfs in een kledingwinkel! Dat willen Breicafé “Steekje los” en kledingwinkel Miller&Monroe uit Middelharnis laten zien op zaterdagmiddag 15 december a.s.

Op uitnodiging van de bedrijfleidster van Miller&Monroe, Sonja Donkersloot, zijn de trouwe leden van “Steekje los” zaterdagmiddag 15 december in de winkel (Zandpad 12) aanwezig om gezellig te breien.

Knitted Knockers – gebreide borstprotheses

Naast het gezellig breien met elkaar heeft “Steekje los” met dit “pop-up Breicafé” een extra doel. Sinds een half jaar breien de bezoekers van “Steekje los” borstprotheses voor vrouwen die wegens kanker 1 of beide borsten moeten missen. De siliconen protheses worden door velen als zwaar en plakkerig ervaren. De gebreide borstprotheses zijn lichter, zacht en wasbaar.

Op zaterdag 15 december is de collectie borstprotheses aanwezig bij Miller&Monroe en mag er een paskamer gebruikt worden om zo een goed passende prothese uit te zoeken.

Meer informatie over de gebreide borstprotheses: www.knittedknockers.nl

Gebreide mutsjes voor het Ouderenfonds

De leden van “Steekje los” breien op zaterdagmiddag 15 december mutsjes voor de “goedgemutste breicampagne” van Innocent. Voor ieder gebreid mutsje doneert Innocent 20 cent aan het Ouderenfonds, waarvoor zij leuke activiteiten met ouderen uit bekostigen. Bezoekers van Miller&Monroe worden van harte uitgenodigd om, nadat ze een leuke outfit hebben uitgezocht, ook een mutsje mee te breien voor het goede doel.

Meer info en patronen: Klik hier

 

Pop-up Breicafé bij Miller&Monroe Middelharnis, zaterdag 15 december, 13:30-16:00 www.breicafesteekjelos.nl

Aanmelden om mee te breien (er is maximaal ruimte voor 20 breisters) : Klik hier